Sabtu, 31 Disember 2011

Happy new year ..

Assalamualaikum , kawan-kawan , sihat tak ? 2012 dah nak sampai .. 9 jam 30 minit lagi dah 2012 ,, cepatnya time berlalu kan ? Apa azam k0rang pada tahun baru ni ? k0rang .. attenti0n pliz .. pada 31.12.2011 , anda dilarang masuk ke tandas pada jam 11:55malam . kerana anda akan keluar dari tandas pada tahun depan .. hehe .. selamat tahun baru guys .. Tahun Baru dah sampai .. that's mean , sch00l tak lama lagi dah nak bukak .. selamat kembali ke sek0lah je kawan-kawan .. :) Jangan malas g sek0lah tau .. Belajar Rajin-2 .. Kepada yg mengambil PMR tahun depan , Gud luck ye guys .. Study hard .. :*
NewYear .. NewYear .. =D
Jadikan kesalahan dan pengalaman pahit pada 2011 sebagai pelajaran agar jadi lebih baik di tahun 2012 .. insyaallah ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan